A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад "Могилівський геріатичний пансіонат" Дніпропетровської обласної ради"

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі , розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі Послуги їдалень щодо забезпечення харчування підопічних закладу(аутсорсинг),код ДК: 021:2015- 55510000-8 Послуги

Дата: 07.01.2025 13:57
Кількість переглядів: 9

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі , розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови Кабміну № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: КЗ «Могилівський ГП « ДОР», ЄДРПОУ 21911036,  вул. Берегова 42- А, с. Могилів.

 

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):  Послуги їдалень щодо забезпечення харчування     підопічних закладу(аутсорсинг),код ДК: 021:2015- 55510000-8 Послуги їдалень

 

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: UA-2024-12-30-008595-a  , відкриті торги з особливостями.

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 10 406 682.00 грн без ПДВ. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі прораховано згідно орієнтованого моніторингу середніх цін на основні продукти харчування по Дніпропетровській області

Розмір бюджетного призначення: 10 406 682.00 грн  згідно з очікуваної вартості предмета закупівлі.  

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Замовник здійснює закупівлю на Послуги щодо забезпечення харчування підопічних закладу (аутсорсинг), код ДК 021:2015 - 55510000-8 Послуги їдалень . Тому для дотримання принципів Закону, а саме: максимальної економії та ефективності, Замовником було прийнято рішення провести закупівлю  на Послуги щодо забезпечення харчування підопічних закладу (аутсорсинг), код ДК 021:2015 - 55510000-8 Послуги їдалень  з певними технічними і якісними характеристиками, які найбільше відповідають потребам та вимогам Замовника.

 

 

 

  1. Детальний опис предмета закупівлі:

Назва предмета закупівлі

 

Послуги щодо забезпечення харчування підопічних закладу(аутсорсинг)   , код ДК 021:2015 - 55510000-8 Послуги їдалень  

 

Код ДК 021:2015

 

 55510000-8 Послуги їдалень  

Кількість послуг

1 послуга

Місце надання послуг

 

  • 51041, Дніпропетровська область, Царичанський район, с. Могилів, вулиця Берегова, будинок 42-А

 

Строк надання послуг

 

до 31 грудня 2025 року

 

2.Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі:

Кількість підопічних -165 чоловік(Загальний стіл – 155 чоловік, дієтичний стіл – 10 чоловік)

Кількість підопічних на протязі доби змінюється відповідно до реальної потреби Замовника

Кількість днів харчування – 311 днів.

      Всього: 51315 чоловіко/днів .

      Строк надання послуг:  по 31 грудня 2025 року включно.                                                                                       

Учасник у пропозиції також враховує необхідність виконання послуг у вихідні та святкові дні.

Видача готових страв повинна проводитися за таким графіком:

Сніданок з 08:00 до 08:30

Обід з 12:00 до 12:40

Полудень з 16:30 до 17:00

Вечеря  з 18:30 до 19:00

 

 

 

  • Учасник зобовязаний під час надання послуг в обовязковому порядку застосовувати постійно діючі процедури, засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР).
  • У місці надання послуг їдалень Виконавцю дозволяється самостійно приготування страв за асортиментом згідно тижневого перспективного меню.
  • Забезпечити харчоблок необхідним холодильно-технологічним обладнанням.
  • Видача готових страв здійснюється Виконавцем через їдальню у місці надання послуг їдалень.
  • Проводити щоденний бракераж готових страв за участю працівників закладу у відповідності з діючими інструкціями, положеннями про бракераж.
  • Виконавець несе відповідальність за якість  та безпеку готової продукції, яка видається до споживання згідно норм чинного законодавства України.

      -  Забезпечити надходження  продуктів харчування до місця надання послуг    разом із супровідними документами, які свідчать про їх походження та якість.

       - Продукти, які використовуються під час приготування їжі, повинні супроводжуватися якісними посвідченнями (декларацією виробника)  ст. 37 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».

       - Протягом надання послуг Учасник повинен забезпечувати належний санітарний стан харчоблоку Замовника.

       - Протягом надання послуг Учасник повинен забезпечувати схоронність приміщень та обладнання Замовника, які використовуються Учасником під час надання послуг. У разі необхідності здійснювати відшкодування завданих збитків.

      -   Учасник несе відповідальність за якість приготування страв на закріпленому об’єкті.

       

      - Оплата комунальних послуг під час надання послуг здійснюється Виконавцем згідно вимог чинного законодавства. Учасник зобов’язаний укласти з КЗ « Могилівський ГП « ДОР» ( в термін не пізніше дати укладення договору про закупівлю) договір відшкодування комунальних послуг  на такі види енергоносіїв (електрична енергія та природний газ). Загальна площа приміщень харчоблоку та допоміжних приміщень складає 149,9м2 ( в тому числі опалювальна площа 131,8м2). Окремо на вводі, що розташований у харчоблоці, встановлено лічильник зі споживання електричної енергії.

     - Виконавець здійснює відшкодування спожитих комунальних послуг шляхом перерахування коштів на розрахунковий рахунок Замовника згідно наданих рахунків та актів протягом 10 (банківських) днів з дати закінчення розрахункового періоду, на підставі  укладеного окремо (на час дії Договору щодо забезпечення харчування підопічних закладу (аутсорсинг), код ДК:021:2015 – 55510000-8 Послуги їдалень) договору на відшкодування комунальних послуг.

 -  Послуги, що надаються Виконавцем Замовнику, мають відповідати вимогам чинного законодавства та напрямку закладу, зокрема:

  • Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997,
  • Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» № 2639-VIII від 06.12.2018;
  • Наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України «Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)» №590 від 01.10.2012;
  • Наказу Міністерства охорони здоров’я України «Щодо організації проведення обов'язкових профілактичних медичних оглядів працівників окремих професій, виробництв і організацій, діяльність яких пов'язана з обслуговуванням населення і може призвести до поширення інфекційних хвороб» № 280 від 23.07.2002;
  • Постанові Кабінету Міністрів України «Про затвердження натуральних добових норм харчування в інтернатних установах, навчальних та санаторних закладах, сфери управління Міністерства праці та соціальної політики» № 324 від 13.03.2002.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень